NAŠA MISIJA PROIZVODIRECENZIJEFAQO NAMA VIJESTIBLOGPARTNERSTVOEDUKACIJA
KONTAKT

DOBRO DOŠLI U DEFICOR MED

Vaš pouzdani izvor za medicinsku i spasilačku opremu u BiH

NAŠI PARTNERI

KORISNI BLOGOVI

Ostanite ispred krivulje čitajući naše blogove

PROVJERI BLOGOVE
MEDICINSKI MATERIJAL
OPREMA ZA SPAŠAVANJE
GARANTIRAN NAJVIŠI KVALITET
OFICIJELNI DOBAVLJAČ U BiH
AED
NOSILA
TRETMAN RANA
TRETMAN CIRKULACIJE

NAŠA MISIJA

NAŠA MISIJA

U DefiCor Medu, naše je putovanje započelo s plemenitom vizijom – vizijom da pružimo ruku pomoći našim bližnjima nudeći najbolju dostupnu opremu za spašavanje.
Naša misija je pružiti vrhunsku medicinsku i spasilačku opremu.
Oprema je prilagođena potrebama raznolike klijentele, uključujući javne zdravstvene ustanove, udruženja, privatne osobe uključene u spasilačke akcije, te obrazovne subjekte.
Ponosni smo na našu nepokolebljivu posvećenost inovacijama i kontinuiranom poboljšanju, u partnerstvu sa vodećim stručnjacima u ovoj oblasti kako bismo ostali na čelu tehnološkog napretka. Kako nastavljamo da rastemo, naša strast za spašavanjem života ostaje pokretačka snaga iza svega što radimo.

O NAMA

O NAMA

Saznajte više o timu

DefiCor Med je kompanija osnovana sa snažnom vizijom profesionalizma i kvaliteta, željom za postizanjem najboljih rezultata i posvećenošću kvalitetnijim rešenjima za spasavanje života. Specijalizirani smo za prodaju medicinske opreme za hitnu medicinsku pomoć, u vojnim sredinama i za laike koji pružaju prvu pomoć. Osim toga, naša kompanija će uskoro ponuditi obuku u korištenju medicinskih sredstava, razne praktične radionice ili vježbe, te prezentacije koje prikazuju kvalitet naših proizvoda.

DefiCor Med je novoosnovana kompanija u BiH. Nastao je iz vizionarskog koncepta osnivača kompanije Dejana Kvržića, s ciljem jačanja medicinskih procedura i intervencija u oblasti hitne medicinske pomoći u Bosni i Hercegovini. DefiCor Med je posvećen pružanju najkvalitetnije i najefikasnije medicinske opreme za spašavanje života. Ideja je ukorijenjena u želji i osjećaju odgovornosti za pružanjem najbolje moguće početne procjene za svakog pojedinca kome je potrebna medicinska pomoć. Osnivanje kompanije duboko je ukorijenjeno u porodičnim vrijednostima i višegeneracijskoj posvećenosti zdravstvu. Otac Dejana Kvržića je dugogodišnji član, instruktor i zagovornik hitne medicinske pomoći, spasilačkih operacija i prve pomoći u Sloveniji.

Zlatko Kvržić, sa svojim bogatim iskustvom u hitnoj medicinskoj pomoći i svjetskim uspjesima na raznim takmičenjima i treninzima, odigrao je ključnu ulogu u osnivanju kompanije. On nije samo pristalica već i vizionarski vođa svog prvenca, koji teži da krene očevim stopama.

RAZNOVRSNE PONUDE

RAZNOVRSNE PONUDE

OSNAŽIVANJE SVAKOG SPASIOCA

CIVILNI SEKTOR
PROFESIONALNI SEKTOR
VOJNI SEKTOR
Naš asortiman proizvoda služi širokom spektru kupaca, obuhvatajući ne samo profesionalne subjekte već i manje grupe kao što su laici, volonteri i sportski klubovi. Vjerujemo da bi svi trebali imati pristup alatima za spašavanje života. Zato DefiCor Med s ponosom nudi proizvode kako za fizička tako i za pravna lica.

KATALOG PROIZVODA

KATALOG PROIZVODA

Otkrijte naš sveobuhvatan izbor

NOSILA

USKORO VIŠE

TRETMAN RANA

USKORO VIŠE

TRETMAN CIRKULACIJE

USKORO VIŠE

USKORO VIŠE

USKORO VIŠE
Naš opsežni katalog medicinske opreme i opreme za spašavanje pažljivo je pripremljen kako bi zadovoljio vaše potrebe za spašavanjem života. Dok dovršavamo naš kompletan katalog, pripremite se za istraživanje širokog spektra vrhunske opreme dizajnirane da napravi razliku u kritičnim situacijama.
Pratite naš kompletan katalog, gdje su svaki alat i proizvod pažljivo odabrani kako bi vas osnažili.

NAŠI CIJENJENI PARTNERI

NAŠI CIJENJENI PARTNERI

Ponosno predstavljamo naše strateško partnerstvo sa renomiranim liderima u industriji.

Kliknite na ikonu ispod i istražite trenutne opcije. Imajte na umu da smo u procesu potpisivanja novih partnerstava.

Trenutne opcije se mogu kliknuti.

SAM Medical
SAM Splint
Bleeding Control Kit
SAM IO
SAM CHEST SEALS
SAM XT Tourniquet
Safeguard Medical
Evacuation & Immobilisation
Hemorrhage Control
Burn Treatment
Respiration
Circulation
FERNO
Mondial Ferno
Pedi Pac 78
Tragstuhl 40
KrankenTrage 11 T
AquaBoard
PXB
65 EXL
SET 445
XT
KED 125
AS 190 G
SPED
STORE KARBTRAGE 70
EAGLE NEST
CLIP
XT BOARD
EXPLORE FULL CATALOGUE
HUM Systems for Life®
Tactical Equipment
Infection Protection
Emergency and Transport
Immobilization
Intubation
EXPLORE FULL CATALOGUE
Heyton Medical
EXPLORE FULL CATALOGUE
BEXEN cardio
Reanibex 100
Reanibex 300
Reanibex 500
Reanibex 700
Reanibex 800
ISTRAŽI CIJELI KATALOG
Burnshield
Hidrogelovi
Obloge
Deke
Mundial
Majice
Setovi
ISTRAŽI CIJELI KATALOG

FAQ

FAQ

Šta je DefiCor Med?
DefiCor Med je prvi zvanični, pouzdani izvor medicinske i opreme za spašavanje u Bosni i Hercegovini. Nudimo širok asortiman vrhunskih medicinskih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe različitih institucija i pojedinaca uključenih u spasilačke operacije.
Koje vrste kupaca opslužujete?
Pružamo usluge širokom spektru kupaca, uključujući medicinske ustanove, vatrogasce, agencije za provođenje zakona, udruženja usmjerena na pružanje prve pomoći i spašavanja, pravna lica, sportska udruženja i pojedince. Naša ponuda proizvoda je prilagođena specifičnim zahtjevima svake kategorije kupaca.
Mogu li pojedinci kupovati od DefiCor Meda ili je to isključivo za profesionalce?
I fizička i profesionalna lica mogu kupiti od DefiCor Med. Vjerujemo da bi svi trebali imati pristup alatima koji spašavaju živote, a naš asortiman proizvoda je dizajniran da zadovolji obje kategorije kupaca.
Po čemu se DefiCor Med razlikuje od ostalih dobavljača medicinske opreme?
DefiCor Med je prvi priznati dobavljač medicinske opreme u BiH za civilni i javni sektor. DefiCor Med se ističe posvećenošću izvrsnosti, strateškim partnerstvima s liderima u industriji i predanošću inovacijama. Nudimo vrhunsku opremu i održavamo duh inovacije koji se slavi u primarnim organizacijama.
Gdje se nalazi DefiCor Med?
Sjedište nam je u Banja Luci u BiH. Naša strateška lokacija omogućava nam pristup vrhunskim talentima i resursima za dalje naše misije.
Postoje li obrazovni resursi dostupni za korisnike vaše opreme?
Da, u procesu smo razvoja odjeljka Obrazovni resursi na našoj web stranici. Ovaj odjeljak će pružiti informativne članke, video zapise i vodiče o tehnikama spašavanja i korištenju proizvoda kako bi se naši kupci osnažili znanjem.
Imate li katalog svojih proizvoda dostupan za pregled?
Trenutno završavamo naš katalog proizvoda koji će sadržavati sveobuhvatan izbor medicinske i opreme za spašavanje. Pratite kompletan katalog na našoj web stranici.
Kako mogu stupiti u kontakt sa DefiCor Med za upite, podršku ili prilike za saradnju?
Možete nas kontaktirati putem e-maila info@deficormed.com. Naš posvećeni tim je spreman da vam pomogne sa svim pitanjima ili potrebama koje imate.
Koje vrste proizvoda nudite u svom katalogu?
Naš asortiman uključuje artikle kao što su AED, udlage, brtve za prsa, proizvodi za tretman rana, oprema za stabilizaciju zdjelice, alati za kontrolu krvarenja i još mnogo toga. Nudimo i rješenja za hitnu medicinu, medicinu u nepristupačnim terenima, hitnu njegu, potragu i spašavanje, vojne/taktičke primjene, sportsku medicinu i prehospitalnu njegu.

BUDITE SPREMNI SPASITI ŽIVOTE

Poduzmite akciju već danas i pomozite drugima.
ZATRAŽITE PONUDU

KOMU SLUŽIMO

KOMU SLUŽIMO

Naš profesionalni pribor je prilagođen za širok spektar sektora:

MEDICINSKE USTANOVE

Bolnice, medicinski centri i službe hitne pomoći.

VATROGASCI

I profesionalni vatrogasci i dobrovoljna vatrogasna društva.

POLICIJA I SPECIJALNE JEDINICE

Pružamo zaštitnu opremu za policijske službenike, uključujući HAIX obuću.

UDRUŽENJA

Podržavamo razna dobrovoljna udruženja koja se fokusiraju na prvu pomoć i napore spašavanja.

KORPORATIVNI SUBJEKTI

Glavni trgovački centri i druge pravne kompanije.

SPORTSKA DRUŠTVA

Od stadiona koji zahtijevaju AED do sportskih klubova kojima su potrebna pomagala poput nosila i proteza.
ZATRAŽITE PONUDU

PARTNERSTVA

PARTNERSTVA

Moć saradnje
Istražite naša strateška partnerstva i kako ona jačaju našu posvećenost izvrsnosti. Saznajte više o organizacijama i kompanijama s kojima sarađujemo kako bismo vam ponudili najbolju medicinsku i spasilačku opremu. Zajedno želimo da ostvarimo veći uticaj.
Otkrijte sinergiju iza naše posvećenosti vašoj sigurnosti. Povežite se s nama.
KONTAKT

EDUKATIVNI RESURSI

Osnažite se znanjem

EDUKATIVNI RESURSI

Pristupite riznici znanja koja će vam pomoći da postanete efikasniji spasilac. Uronite u informativne članke, gledajte video zapise s uputama i istražite detaljne vodiče o tehnikama spašavanja i korištenju proizvoda. Ovaj odjeljak je vaša kapija za savladavanje vještina potrebnih za spašavanje života.
USKORO DOLAZI
Opremite se znanjem kako bi svaka spasilačka misija bila uspješna.

PRIDRUŽITE NAM SE

Spojite ruke s DefiCor Med

PRIDRUŽITE NAM SE

Otvoreni smo za saradnju i željni proširivanja naše ponude i partnerstva u budućnosti. Ako dijelite našu posvećenost spašavanju života i želite pristup vrhunskoj medicinskoj opremi i opremi za spašavanje, kontaktirajte nas već danas.
Vaš partner u izvrsnosti spašavanja života
KONTAKT

BLOG

BLOG

Uvidi, savjeti i još mnogo toga

Udubite se u naš blog za vrijedne uvide, stručne savjete i najnovije vijesti iz industrije. Naš tim profesionalaca dijeli svoja znanja i iskustva kako biste bili dobro informisani i spremni za svaku situaciju.

Ostanite ispred svih sa stručnim uvidima našeg tima.

Revolucionisanje opreme za spašavanje života i prve pomoći

Sam Medical je napravio revoluciju u svijetu opreme za spašavanje života sa više od 30 godina posvećenosti. Otkrijte kako njihov pristup orijentisan na korisnika i inovativni uređaji čine spasa ...

Vitalna važnost kontrole krvarenja: rješenja za spašavanje života Sam Medical

Krv, uvek prisutna i potencijalno tiha, ali opasna, igra ključnu ulogu u našim životima. Sam Medical razume da do krvarenja može doći u bilo kom trenutku, često nas zateče nespremne. Ovaj blog ...

Olakšajte teret uz Ferno: Obezbeđivanje bezbednosti i efikasnosti za spasioce

U zahtjevnom svijetu hitnih službi – bilo da se radi o vojniku, bolničaru, vatrogascu ili policajcu – važnost bezbjednosti i efikasnosti ne može se precjeniti. Ferno, sa svojim decenijama isku ...

KONTAKTIRAJ NAS

KONTAKTIRAJ NAS

Povežite se s našim posvećenim timom
Pristupite riznici znanja koja će vam pomoći da postanete efikasniji spasilac. Uronite u informativne članke, gledajte video zapise s uputama i istražite detaljne vodiče o tehnikama spašavanja i korištenju proizvoda. Ovaj odjeljak je vaša kapija za savladavanje vještina potrebnih za spašavanje života.
Kontaktirajte nas već danas – mi smo tu vama na usluzi.
Contact form BIH